kontakt
top

Strategi og slagplan

At finde sin strategi handler om at vælge vejen til fremtiden og nå sine mål. Men vejen til strategien kan være svær at finde. En fokuseret og intens strategiworkshop, er en effektiv metode. Du får både en færdig strategi og en køreklar slagplan.
 
Strategiprocesser kan være langstrakte og langhårede. Men det behøver de ikke at være. Jeg har rigtig gode erfaringer med at køre korte resultatorienterede strategiworkshops, der både skaber overblik over muligheder - og hurtigt finder ind til vækstpotentialer, effektiviserings- og differentieringsmuligheder.
 
Processen bygger på den viden der er i virksomheden. Vi bruger effektive værktøjer til at få indsigt i, hvad vi kan, vil og gør i dag - samt udsigt til hvad vi så vil i fremtiden. Vi bruger to hele dage sammen - og nogle møder før og efter. Vi skaber løbende beslutninger, valg og fravalg undervejs. Så er vi klar med både strategi og slagplan til implementering.
 
Er du klar til at få udfoldet og udfordret din strategi?

SÅDAN GØR VI
I skal afsætte én dag til forberedelse, to dage til workshop samt én dag til opfølgning.
Fire dage sammen = så er strategien køreklar!

Jeres viden
Vi tager udgangspunkt i Jeres viden, erfaringer og ressourcer - og skaber en involverende proces.

Strategi + slagplan 
Resultatet er en veldokumenteret strategi kombineret med køreklar slagplan.

Kort og godt  
Hvad koster en strategi? Ja, det koster langt mindre end ikke at have én. Med den rigtige strategi kan du nemlig holde fokus, bruge ressourcerne bedre og nå dine mål!

bund
strategi og slagplan
bestyrelse
interim ledelse
om Janderup Management
C.V.