kontakt
top

Interim ledelse

Ekstra ressourcer. Masser af kompetencer. Erfaring. Maksimal fleksibilitet. Maksimale resultater. Interim ledelse kan bruges både til at udfylde midlertidig mangel på
ressourcer eller behov for en special indsats. Du får resultatorienteret effektiv indsats, som virker fra dag 1.

 
Interim ledelse er ekstra lederkraft i en afgrænset periode. Det kan være til et konkret projekt eller en lederprofil der mangler midlertidigt i virksomheden. Interim ledelse er også effektiv ledelse – interim lederen er nemlig altid overkvalificeret til opgaven – og det giver resultater fra dag 1 og resultater der holder på den lange bane.
 
Det kan være projekter som nylanceringer og markedsekspansion. Det kan også være til effektiviseringsprojekter og procesoptimeringer. Eller det kan være mere strategiske opgaver som udvikling af ny vækststrategi, identifikation af forretningspotentiale og forretningsplaner.

Du får…
Min indsats, som er resultatorienteret, dedikeret og loyal. Der leveres overblik og indsigt, opgaven igangsættes hurtigt, der skabes involvering og jeg sikrer en ordentlig aflevering og afslutning. Gennemslagskraft og kommunikationsevner er ligeledes vigtige for en dygtig interim leder.

Erfaring kommer både fra jobs som direktør, som bestyrelsesmedlem og ikke mindst som interim leder på en lang række opgaver og projekter i industrien. Jeg har erfaring fra såvel store internationale virksomheder som ejerledede virksomheder. Jeg er klar til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte dine udfordringer.

bund
strategi og slagplan
bestyrelse
interim ledelse
om Janderup Management
C.V.