kontakt
top

Bestyrelsesarbejde

Viden og strategisk indsigt er gødning til virksomhedens vækst. Viden kan tilføres via bestyrelsen, et advisoryboard eller en ekstern rådgiver. Mulighederne er mange - valget er dit!

Uanset om det handler om at udfordre din strategi, sparring på konkrete udfordringer, give energi og inspiration til ledelsen, drøfte bekymringer eller dilemmaer - så handler det om at finde de personer, der kan give dig det, du har brug for - og det du ikke ved, du har brug for.
 
Jeg har erfaring med engageret samarbejde med ledelser i mange forskellige typer af virksomheder - både via bestyrelse, advisoryboard og som rådgiver. Min tilgang er resultatorienteret og med en evne til at få overblik over komplekse problemstillinger og omsætte det til konkrete handlinger. Jeg holder fokus på strategien - med empati for personligheder og hverdagens udfordringer.

Har du brug for at drøfte din bestyrelse eller for et nyt bestyrelsesmedlem, der er drevet af en ambition om at gøre en forskel for virksomheder, så er jeg klar til et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte dine udfordringer.

bund
strategi og slagplan
bestyrelse
interim ledelse
om Janderup Management
C.V.